Highlights

 

Enkele highlights van de afgelopen periode in de galerie

 

2 augustus j.l was de feestelijke opening van de 10e expositie. Het was tevens de laatste expositie van John Spek de bekende beeldend kunstenaar uit Ermelo. Jan van Os heeft alles op film vastgelegd.   

 

Door te klikken op http://youtu.be/9sIlOwLz7WY  kunt u kijken naar een impressie van deze gebeurtenis. Met dank aan Corien van der Meulen en Tom Termaten.

 

 

 

 

Sterren op het doek 2015

 

Zaterdag 5 september j.l. vond ervoor de tweede keer sterren op het doek plaats in de galerie. Na het succes van vorig jaar met burgemeester Harm-Jan van Schaik hebbeb we besloten om hier en jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

 

Hoofdpersoon was deze keer de bekende Nederlandstalige zanger Koos Alberts. Er werden gedurende twintig minuten schetsen en foto's gemaakt van Koos door drie Harderwijkse kunstenaars t.w. Elise Nuberg, Diana Eldering en Harry Holtkamp. Ze namen de schetsen mee naar huis om deze uit te werken tot een portretschilderij. Om vervolgens vier weken later op 3 oktober terug te komen in de galerie om het einrustaat te tonen. Koos Alberts was ook weer aanwezig om het winnende portret te kiezen.